Πέθανε η 16χρονη που της έδωσαν το κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα

Πέθανε η 16χρονη που της έδωσαν το κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα

Πάλεψε στην εντατική περίπου 16 ημέρες.

Η 16χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο από τις 6 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι μέλη σπείρας ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι, της έδωσαν κοκτέιλ ισχυρών ναρκωτικών ουσιών.

Το άτυχο κορίτσι, μαζί με μία φίλη της, προσκλήθηκαν, βράδυ, από ένα 17χρονο αγόρι σε σπίτι, στην περιοχή του Βύρωνα. Εκεί, δόθηκαν στη 16χρονη κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, το λεγόμενο «σίσα» ή κόκα των φτωχών.

Η αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου συνέλαβε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους, που συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών. Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στο Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά τα είχε αποθηκεύσει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.

Προφυλακιστέοι οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους για το κοκτέιλ ναρκωτικών στη 16χρονη

Την προφυλάκιση δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση ναρκωτικών στη 16χρονη στον Βύρωνα, διέταξε ο εισαγγελέας. Οι πέντε κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα, καταθέτοντας τις δικές τους εκδοχές για την υπόθεση που είχε ως κατάληξη ένα 16χρονο κορίτσι να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Εκτός των δύο που προφυλακίστηκαν, ένας άνδρας και ένας ανήλικος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο ΑΤ ενώ ακόμα μία νεαρή γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Η έκτη συλληφθείσα, επίσης ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή με εντολή εισαγγελέα. Όλοι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ και οι δυο προφυλακισθέντες αρνούνται ότι χορήγησαν εκείνοι το επικίνδυνο κοκτέιλ ουσιών στη 16χρονη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ