«Η Γη της ελιάς»: Ο Κουράκος αποφασίζει να αποκαλύψει τη σχέση του με την Δήμητρα ενώ ο Φίλιππος με την Βασιλική χωρίζουν – Χρήστος, Αφροδίτη και Αριάδνη σε ερωτικό τρίγωνο -Επεισόδια εβδομάδας

«Η Γη της ελιάς»: Ο Κουράκος αποφασίζει να αποκαλύψει τη σχέση του με την Δήμητρα ενώ ο Φίλιππος με την Βασιλική χωρίζουν – Χρήστος, Αφροδίτη και Αριάδνη σε ερωτικό τρίγωνο -Επεισόδια εβδομάδας

Κρυφές σχέσεις, χωρισμοί και αποκαλύψεις μεγαλώνουν την αγωνία των τηλεθεατών της σειράς «Η γη της ελιάς» στα επόμενα επεισόδια.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή τού Ισίδωρου και τον ενημερώνει πως μάλλον δεν έχει ξεμπερδέψει με αυτή την ιστορία. Η Βασιλική εξακολουθεί να αποφεύγει την Αριάδνη, γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο.

Η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου, αλλά η Αθηνά δεν καθησυχάζεται. Ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη, αλλά δεν του το ομολογεί. Ο Βαγιάκος καρφώνει τη σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην Ανωτέρα, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του.

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη μαθαίνουν ότι η μικρή Αιμιλία χτύπησε και τρέχουν στο νοσοκομείο. Η Θεοδώρα ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως σκοπεύει να κρατήσει το παιδί.

«Η Γη της ελιάς»: Ο Κουράκος αποφασίζει να αποκαλύψει τη σχέση του με την Δήμητρα ενώ ο Φίλιππος με την Βασιλική χωρίζουν - Χρήστος, Αφροδίτη και Αριάδνη σε ερωτικό τρίγωνο -Επεισόδια εβδομάδας

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Με κομμένη την ανάσα η Ισμήνη κι ο Κωνσταντίνος ενημερώνονται από τον γιατρό για την κατάσταση της κόρης τους.

Η Αρετή περνάει ένα όμορφο βράδυ με τον Τάσο (Κωστάκης Κωνσταντίνου), τον φούρναρη. Η Ασπασία πηγαίνει επίσκεψη στο σπίτι του Ορέστη κι αυτός της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που την συγκινεί αφάνταστα. Ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν μπορούν να αντισταθούν και για μία ακόμη φορά ενδίδουν στο παράνομο πάθος τους.

Μια αυθαίρετη κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τελευταίος τι έχει συμβεί και να γίνεται έξαλλος μαζί της.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Ο Ισίδωρος επιπλήττει την Αμαλία για την πρωτοβουλία της, αλλά αποφασίζει να την καλύψει στο συμβούλιο μπροστά στον Μάνο και την Αθηνά.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί. Η Ειρήνη εξομολογείται στον Ορέστη το σχέδιο εκδίκησης του πατέρα της, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία καβγαδίζουν για πολλοστή φορά.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητα, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα email που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει πίσω αυτό το γεγονός.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφές στον Δημοσθένη για το παιδί που κυοφορεί η Ξένια. Ο Δημοσθένης δείχνει μετανιωμένος, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Η Αριάδνη με τον Χρήστο συναντιούνται σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μία κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη.

Ο αστυνόμος Κουράκος και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στη Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης κι ο καβγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στη σχέση τους.

«Η Γη της ελιάς»: Ο Κουράκος αποφασίζει να αποκαλύψει τη σχέση του με την Δήμητρα ενώ ο Φίλιππος με την Βασιλική χωρίζουν - Χρήστος, Αφροδίτη και Αριάδνη σε ερωτικό τρίγωνο -Επεισόδια εβδομάδας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους.

Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός.

Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη. Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με τη Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ