«Γιατί αδερφέ μου; Γιατί Νίκο μου;» – Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποχαιρετά τον Νίκο Φλωρινιώτη

«Γιατί αδερφέ μου; Γιατί Νίκο μου;» – Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποχαιρετά τον Νίκο Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 39 ετών, το πρωί της Τρίτης, και μόλις 6 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Ο τραγουδιστής εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αφού η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί.

Μάλιστα στις 29 Νοεμβρίου ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ήταν και οι τελευταίες δηλώσεις του. «Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία.

Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά», είχε αναφέρει συγκεκριμένα.

Μετά την τραγική είδηση, η Γωγώ Γαρυφάλλου ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στην μητέρα και την αδερφή του τραγουδιστή. Άλλωστε, ο αείμνηστος Γιάννης Φλωρινιώτης την θεωρούσε μέλος της οικογένειάς του. Η ίδια, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον φίλο της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση. Δημοσίευσε, λοιπόν, μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στα σχόλια: «Γιατί μωρό μου; Γιατί αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα σ’ αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου».

«Γιατί αδερφέ μου; Γιατί Νίκο μου;» - Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποχαιρετά τον Νίκο Φλωρινιώτη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ