Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»

Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2017 στη Δάφνη, κατηγορούμενος για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας.

Πρόκειται για τον: Κοντζιλέλο Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

«Αυτή λέει ότι τη βίας» είπε στα δικαστήρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη κοπέλα.

Στην κατάθεσή του όμως στους αστυνομικούς σοκάρει με την περιγραφή της… δικής του αλήθειας. Λέει ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

«Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα» ισχυρίζεται ο 52χρονος στο έγραφο που δημοσιεύει το bloko.gr

Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»
«Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…» υποστηρίζοντας ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

Τα όσα λέει όμως ο κατηγορούμενος αντικρούει με τη δική της περιγραφή η 20χρονη κοπέλα μιλώντας για βιασμό. Η άτυχη κοπέλα λέει ότι τη νάρκωσε, την έδεσε και στη συνέχεια τη βίαζε με τον πιο άγριο τρόπο.

Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα.

Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε». Η κατάθεσή της κλείνει με μια επίσης συγκλονιστική φράση: «Θέλω να μπει φυλακή, με βίασε».

Ο 52χρονος κατηγορούμενος δέχθηκε σχεδόν… ατάραχος την φραστική επίθεση από πολίτες στο προαύλιο των δικαστηρίων. Εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο ενώπιον της ανακρίτριας και έτσι πήρε προθεσμία ως αύριο.
Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»
Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»Δάφνη: Αυτός είναι ο 52χρονος που βασάνισε και βίασε φοιτήτρια! «Το έχω ξανακάνει»
Το χρονικό
Όλα άρχισαν το πρωί της Τετάρτης, 03.05.2017, όταν η φοιτήτρια, η οποία κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης, επισκέφθηκε το σπίτι του 52χρονου υπέρβαρου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και όρασης, προκειμένου να του προσφέρει τη βοήθεια της.

Έκτοτε τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν, με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας, συγγενείς της να καταγγείλουν την εξαφάνισή της στο Α/Τ Ζωγράφου. Την επομένη, αστυνομικοί της Ασφάλειας, πραγματοποιώντας έρευνες έφθασαν στο Δήμο της Δάφνης και έμαθαν πως η 20χρονη φοιτήτρια είχε πάει στο σπίτι του 52χρονου και προφανώς όταν τελείωσε έφυγε για το σπίτι της, όπως νόμιζαν οι υπεύθυνοι του Δήμου.

Οι αστυνομικοί πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του υπέρβαρου με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα και χτύπησαν το κουδούνι. Ο 52χρονος αρχικά δεν άνοιγε, πλην όμως και λόγω της επιμονής των αστυνομικών μισάνοιξε την πόρτα, εμφανιζόμενος μόνο με τα εσώρουχά του και λέγοντας στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την κοπέλα, πως έφυγε από το σπίτι του την προηγούμενη μέρα και αμέσως έκλεισε την πόρτα.

Οι αστυνομικοί όμως άκουσαν από το εσωτερικό του διαμερίσματος τις σπαραχτικές φωνές της 20χρονης, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να έλθουν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. Την κοπέλα γυμνή, δεμένη σε μια πολυθρόνα και στο κεφάλι της δεμένη την κάμερα.

Πηγή φωτογραφιών: astynomia.gr

Πηγή:newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ