Το οικογενειακό δράμα της συζύγου του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα – Είχε χάσει δύο αδέρφια

Το οικογενειακό δράμα της συζύγου του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα – Είχε χάσει δύο αδέρφια

Και είδε και τον σύζυγό της να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της.

Ένα οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά τον άδικο χαμό του 40χρονου επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Επαμεινώνδα Κωστέα, που έχασε την  Τετάρτη τη ζωή του κατά τη συντριβή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους τύπου Τ2 της Πολεμικής Αεροπορίας σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Μάρτυρες της τραγωδίας η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του επισμηναγού, που παρακολουθούσαν τη μοιραία πτήση κοντά στον διάδρομο προσγείωσης, καθώς, επειδή ήταν η τελευταία του πτήση με το Τ2, συνηθίζεται σε αυτές τις πτήσεις να καλούν οι πιλότοι τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν κάτοικοι του χωριού στο Creta24.gr, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια της συζύγου του, Ειρήνης, η οποία έχει χάσει δύο αδέλφια της.

Ο ένας αδελφός έφυγε από τη ζωή σε μικρή ηλικία -περίπου 6 ετών- όταν υπέστη ηλεκτροπληξία, αφού από λάθος έβαλε το χέρι του σε πρίζα. Το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

«Έχασαν τρίτο παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού. Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του 40χρονου και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πιλότος χάθηκε μπροστά στα μάτια τους.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ