Το βίντεο της ντροπής: Η διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού χορεύει, ενώ δίπλα της περνούν φορεία με ασθενείς

Το βίντεο της ντροπής: Η διοικήτρια του Ερυθρού Σταυρού χορεύει, ενώ δίπλα της περνούν φορεία με ασθενείς

Που σπρώχνουν οι συγγενείς μαζί με τραυματιοφορείς…

Ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δημοσίευσε βίντεο που σύμφωνα με τον ίδιο είναι από ημέρα εφημερίας και στον διάδρομο υπάρχει live ορχήστρα. Ενώ ακούγεται το τραγούδι και μέλη του προσωπικού χορεύουν, φαίνεται να περνά ανάμεσα από την ορχήστρα και τους νοσηλευτές φορείο με ασθενή που σέρνει ο τραυματιοφορέας γρήγορα, ενώ ακολουθεί μία γυναίκα και ένας άνδρας.

Μάλιστα, διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ με παρέμβαση του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εναντίον τις διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού. Ειδικότερα, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”, με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.

 «Σε μέρα εφημερίας στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο που περνούν φορεία! Διοργανωτής η Διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου που είναι μια από τους χορευτές μάλιστα! ΥΓ: Αν ήμασταν εμείς, τα κανάλια της λάσπης και της διαπλοκής θα έκραζαν δέκα μέρες όπως έκαναν τότε που εγκαινίασα την τοποθέτηση δυο μηχανημάτων και το νέο φαρμακείο στον Ερυθρό και με ρωτούσαν για το διοικητή της Νίκαιας που είχαμε διώξει εμείς.(Ήταν τότε που τους είπα το “ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ”). Τώρα σιωπή και παλαμάκια στη χορεύτρια Διοικήτρια που είχαμε διώξει εμείς από το νοσοκομείο Έλενα και η οποία έχει στήσει πανηγύρι απευθείας αναθέσεων και πελατειακών μετακινήσεων στο ιστορικό νοσοκομείο του Ερυθρού!» υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ