Βαρύ χειρουργείο για την Κέιτ Μίντλετον και όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας της

Βαρύ χειρουργείο για την Κέιτ Μίντλετον και όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας της

Μακρά παραμονή στο νοσοκομείο, «10 ή 14 ημέρες».

Στις 17 Ιανουαρίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Το παλάτι εξέδωσε μια ανακοίνωση για να ενημερώσει το κοινό, αλλά από εκεί και πέρα, τίποτα. Οι λεπτομέρειες για τη νοσηλεία καθώς και το είδος της επέμβασης, παραμένουν μυστικές, κάτι που ενθάρρυνε τη διάδοση θεωριών και φημών που, τουλάχιστον προς το παρόν, ούτε επιβεβαιώνονται, ούτε διαψεύδονται.

Σε αυτές περιλαμβάνεται και η υπόθεση της υστερεκτομής, με το παλάτι του Κένσινγκτον να κάνει γνωστό πως η ιατρική της κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με καρκίνο.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα» ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Κένσινγκτον. Η πριγκίπισσα εισήχθη στο London Clinic στις 16 Ιανουαρίου και χειρουργήθηκε την επόμενη μέρα. Οι λόγοι της επέμβασης, κατόπιν ρητής επιθυμίας της Κέιτ, είναι άγνωστοι.

Όμως η απόλυτη μυστικότητα, η μακρά παραμονή στο νοσοκομείο, «10 ή 14 ημέρες» και η μακρά ανάρρωση που, όπως εξηγεί η ανακοίνωση, θα διαρκέσει μέχρι μετά το Πάσχα, θορύβησαν τα ταμπλόιντ, τους βασιλικούς ειδικούς και το κοινό.

Το παλάτι του Κένσινγκτον έσπευσε να εξηγήσει ότι, ευτυχώς, η επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον δεν οφείλεται σε καρκίνο. Μια είδηση που καθησυχάζει σε μεγάλο βαθμό το κοινό αλλά, ταυτόχρονα, αφήνει περιθώρια για υποψίες.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα μπορεί να την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, ωστόσο οποιαδήποτε επίσκεψη μετά τις 9:30 μ.μ. θα πρέπει να εγκριθεί», γράφει η εφημερίδα «Mirror», ενώ Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις δεν θα μπορούν να επισκεφθούν την μητέρα τους όσο διάστημα είναι στο νοσοκομείο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ