Ξεσπά η μητέρα της Μυρτώς της Πάρου: «Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς…»

Ξεσπά η μητέρα της Μυρτώς της Πάρου: «Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς…»

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από τις 29 Ιανουαρίου η Μυρτώ, η 26χρονη σήμερα κοπέλα, που τον Ιούλιο του 2012 έπεσε θύμα βιασμού και άγριας κακοποίησης στην Πάρο.

Έκτοτε ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά». Λόγω των βαρύτατων κακώσεων που υπέστη σε εγκέφαλο και πνεύμονες, έχει μόνιμη αναπηρία, δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της, ενώ έχει υποστεί πλήρη κινητική παράλυση στα κάτω άκρα.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου απ΄ το νοσοκομείο όπου βρίσκονται έκανε μια ανάρτηση για να εκφράσει την απογοήτευσή της και την αγανάκτησή της για την αντιμετώπιση της κόρης της.

«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Όχι από νοσταλγία, από ανάγκη και μόνο. Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ από 29 Ιανουαρίου 2024…μέχρι; Μην ρωτήσετε παρακαλώ πολύ πως και γιατί; Για κάτι πολύ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα άλλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή , η υπομονή, η στεναχώρια μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας…

Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς… Και από πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε; Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος. Απάντηση: την ψηλάφισα, Δηλαδή; Την πίεσα και το κατάλαβα», έγραψε η αγανακτισμένη μητέρα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ