Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει στο Open με το τηλεπαιχνίδι «Next Please»

Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει στο Open  με το τηλεπαιχνίδι «Next Please»

Στην τηλεόραση επιστρέφει η Αννίτα Πάνια με μια εκπομπή διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσει.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια θα εμφανίζεται από την συχνότητα του Open  και θα παρουσιάζει το «Next Please», ένα χαρούμενο, διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων και δοκιμασιών.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00, η πάντα ανατρεπτική και γεμάτη ενέργεια και χιούμορ παρουσιάστρια, επιστρέφει ζωντανά στη συχνότητα του OPEN με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αποφασισμένη να μοιράσει πολλά χρήματα και δώρα στους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές! Φρέσκο, γρήγορο και μοντέρνο το NΕΧΤ PLEASE έρχεται να ξεσηκώσει τα απογεύματά μας.

Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει στο Open  με το τηλεπαιχνίδι «Next Please»

Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Αννίτα Πάνια: Επιστρέφει στο Open  με το τηλεπαιχνίδι «Next Please»

 

Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ