Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης μού έκανε το προξενιό με τον σύζυγό μου»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης μού έκανε το προξενιό με τον σύζυγό μου»

«Πέρασαν 20 μέρες για να σκεφτεί αν θέλει να βγει μαζί μου ο Νικηφόρος»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή, και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το προξενιό με τον σύζυγό της, το οποίο το έκανε μια φίλη της, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

 «Εμένα μου γνωρίσανε τον Νικηφόρο και πιστεύω ότι έκανα ένα πετυχημένο γάμο. Είπα στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε, και στον Βασίλη Μπισμπίκη που έχει παίξει κι αυτός μεγάλο ρόλο, ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φορεί γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου.

Και μου έφεραν τον Νικηφόρο! Μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός. Πέρασαν 20 μέρες για να σκεφτεί αν θέλει να βγει μαζί μου ο Νικηφόρος», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Αναφορικά με την παράσταση που πρωταγωνιστεί είπε: «Είναι ωραίο σε αυτή την παράσταση που βλέπω τον κόσμο μαζί με τα παιδιά του. Είχα πολλά χρόνια να το ζήσω. Πρώτη φορά θα έρθει να με δει το παιδί μου το Σάββατο κι έχω μεγάλο άγχος. Με είδε μόνο πριν από ένα μήνα  σε ένα απόσπασμα από την σειρά ”Θα βρεις το δάσκαλό σου”  μου λέει ”γύρνα το”, δεν ήθελε».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ