Ο ρεπόρτερ Απόστολος Φουρνατζόπουλος ο νεκρός άνδρας σε στύλο της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο

Ο ρεπόρτερ Απόστολος Φουρνατζόπουλος ο νεκρός άνδρας σε στύλο της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο

Μόλις 26 χρονών.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός νεαρού άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη Δευτέρα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άνθρωπο που προσπάθησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική καθώς ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλος.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο. Οι αρχές φαίνεται να εξετάζουν πολλά σενάρια προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, οι γείτονες άκουσαν εκρήξεις από τον μετασχηματιστή και κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής διέκριναν ότι κοντά στα καλώδια βρίσκεται ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκαν και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα αγνώστων στοιχείων, με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει στη συνέχεια το άψυχο σώμα του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ