Βίκυ Φλέσσα: «Κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος» – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας της ΕΡΤ

Βίκυ Φλέσσα: «Κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος» – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας της ΕΡΤ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε η Βίκυ Φλέσσα και μίλησε για την οικογένειά της και το εγγόνι της.

«Ο γιος μου είναι 37 ετών και ασχολείται μα αριθμούς. Έχω την τιμή και την χαρά να έχω έναν εγγονό 15 μηνών. Γεννήθηκα το 1966, παντρεύτηκα στα 18 και στα 20 είχα παιδί και τώρα δόξα τω θεώ έχουμε τον Λεωνίδα ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα και κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος. Το εγγόνι μου θα με αποκαλεί γιαγιά. Τα παιδιά δεν πρέπει να τα αφήνουμε ήσυχα, πρέπει να τους τραγουδάμε, να τους διαβάζουμε παραμύθια.

 Λατρεύω τη νύφη μου, θεωρώ ότι είναι η κόρη που δεν έχω. Ευτυχώς με αγαπάει και εκείνη πάρα πολύ και μου λέει πως σε εμένα βλέπει μια φίλη της», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Σχετικά με τις προτάσεις που έχει δεχτεί από ιδιωτικά κανάλια, η Βίκυ Φλέσσα αποκάλυψε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις και από ιδιωτικά κανάλια. Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω ριάλιτι. Μου είχαν πει ότι κάνω ωραίες συνεντεύξεις και έτσι μου πρότειναν και αντίστοιχες δουλειές.  Αν με ενδιέφεραν τα χρήματα θα έκανα άλλη δουλειά.

Βίκυ Φλέσσα: «Κάθε απόγευμα είμαι εγγονοϋπάλληλος» - Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας της ΕΡΤ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ