Η αντίδρασή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο άκουσμα της είδησης της ενοχής της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Η αντίδρασή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο άκουσμα της είδησης της ενοχής της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ισόβια κάθειρξη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κρίθηκε ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας και της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη.

Μάλιστα, στο άκουσμα της απόφασης ήταν ψυχρή και ανέκφραστη με το βλέμμα της να είναι καρφωμένο προς την έδρα, ενώ την ίδια ώρα η αδερφή της, Δήμητρα είχε χαμηλωμένο το κεφάλι της.

Η πρόεδρος ενημέρωσε την κατηγορούμενη  πως έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απαντά πως έχει ασκήσει ήδη.

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος διαβίβασης πρακτικών στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για το αδίκημα της ψεύδους κατάθεσης για τον Μάνο Δασκαλάκη και τους γιατρούς που κατέθεσαν στην υπόθεση, υιοθετώντας την σχετική πρόταση της εισαγγελέως.

«Και κηρύσσει ομόφωνα ένοχη την κατηγορούμενη για την κατ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως κατηγορείται και δη για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 11.4.2021 και την τετελεσμένη ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Γεωργίας Δασκαλάκη στις 29.1.2022 τελώντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», η απόφαση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ