Ανατροπή με τον θάνατο της Σταυρούλας: Το εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που ερευνούν οι Αρχές

Ανατροπή με τον θάνατο της Σταυρούλας: Το εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που ερευνούν οι Αρχές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Να θυμίσουμε ότι η σορός της 53χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη τον περασμένο Αύγουστο, βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Πόρου. Μετά την ενδελεχή έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», οι Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στη λήψη ιστών και οργάνων από τη σορό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ένα εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σορό της προκαλεί αναστάτωση στους δικούς της ανθρώπους, καθώς μπορεί να φέρει ανατροπή στην υπόθεση.

Ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από το υπουργείο Δικαιοσύνης για να μελετήσει περαιτέρω τις ιστολογικές εξετάσεις της άτυχης γυναίκας για τυχόν νέα στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν είχαν γίνει ιστολογικές εξετάσεις, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο κ. Ευτυχιάδης εντόπισε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του τραχήλου της 53χρονης, μέσω μιας διαδικασίας με ειδική χρώση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπήρξε στραγγαλισμός, χωρίς να είναι κάτι που επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να διαπιστωθεί εάν είναι ακέραιο το υοειδές οστό, το οποίο έχει κάταγμα εάν έχει προηγηθεί στραγγαλισμός.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για “τραυματισμένο” υοειδές οστό στην Σταυρούλα.

Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Βεραμόν τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή κ. Τσαντίρη που έκανε την πρώτη νεκροψία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ