Τέλος καλό όλα καλά για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Το πρώτο του μήνυμα μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Τέλος καλό όλα καλά για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Το πρώτο του μήνυμα μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Λίγα συγκινητικά λόγια και ευχαριστίες προς τον γιατρό του και το νοσηλευτικό προσωπικό έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μπήκε στο νοσοκομείο πριν από τρεις ημέρες. Την Κυριακή, δημοσίευσε φωτογραφία μίας ανθοδέσμης με ροζ τριαντάφυλλα, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους πως όλα πήγαν καλά.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα όταν ανοίγεις τα μάτια σου και ζεις πάλι», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα, ενώ, σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day, ο Βασίλειος έμεινε λίγες ώρες στην εντατική και, πλέον, αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ολα πήγαν Καλα!Ειναι απίστευτο τα συναίσθημα….όταν ανοίγεις τα μάτια σου & ζεις πάλι….Ευχαριστω Τον Καταπληκτικό κο ν Δόκτωρ Αριστοτελη Πάνος που μου χάρισε μια καινούργια ζωή!Τον Επισης Καταπληκτικό Αναισθησιολόγο κον Vlad την οικογένεια μου το προσωπικό του νοσοκομείου που με εχει σκλαβώσει απο την ευγένεια του!τους γνωστούς & αγνώστους φίλους που μου έδωσαν αίμα αλλα και όλους σας για την θετική σας Ενέργεια ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις

Πηγή:peoplegreece.com

ΚΛΕΙΣΙΜΟ