Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Ζητάει να βγει από τη φυλακή ο γιατρός

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Ζητάει να βγει από τη φυλακή ο γιατρός

Την ώρα που προφυλακισμένος γιατρός δηλώνει αθώος για το έγκλημα και ζητάει να βγει από τη φυλακή, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως, για την πολύκροτη υπόθεση.

Πρόκειται για εικόνες από το επίμαχο βράδυ, τότε που εξαφανίστηκε η άτυχη μητέρα, για να βρεθεί νεκρή τελικά, στη Χαλκιδική. Στο βίντεο φαίνεται ο 38χρονος γιατρός από το ιπποκράτειο, να πηγαίνει στο πάρκινγκ για να μετακινήσει το αυτοκίνητό του, μέσα στο νοσοκομείο, κοντά στο κυλικείο. Η ώρα ήταν 22.30. Δείτε τις εικόνες που προβλήθηκαν από την τηλεοπτικό σταθμό Alpha:

Στο μεταξύ, προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του, κατέθεσε σήμερα το πρωί ο γιατρός. Όπως είπε η δικηγόρος του, θεωρεί ότι τον έχουν παγιδεύσει και ότι κάποιος τον ακολούθησε όταν έφυγε από το νοσοκομείο.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, είπε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης επέμβασης που είχε κάνει ο αγγειοχειρουργός στη γυναίκα του, ο ειδικευόμενος γιατρός της έκανε νάρκωση, χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου.

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία της υπόθεσης
Ο γιατρός επιμένει ότι την επίμαχη μέρα, είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κι όμως, το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνά τους, τόσο του γιατρού όσο και της γυναίκας, τα δείχνει να “εκπέμπουν” από τις ίδιες κεραίες, την ίδια στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν παρουσιαστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μέχρι τις 23:14 το στίγμα του κινητού της κοπέλας έδειχνε, ότι εκείνη βρισκόταν μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Το ίδιο και το κινητό του γιατρού. Συγκεκριμένα μέχρι τις 23:07, ο γιατρός έδειχνε να είναι μέσα στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια και τα δύο κινητά δείχνουν να κινούνται μαζί στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Κινούνταν μαζί μέχρι και την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. Εκεί, το στίγμα του κινητού της κοπέλας εξαφανίζεται.Το κινητό του γιατρού μένει ανοιχτό και “δείχνει” ότι εκείνος φεύγει από το αεροδρόμιο Μακεδονία, κάνει μεγάλη διαδρομή και καταλήγει στο πρώτο “πόδι” της Χαλκιδικής. Τον καταγράφουν και κάμερες. Ο ίδιος θα υποστήριζε αργότερα ότι πήγε μία βόλτα για να χαλαρώσει. Θυμίζουμε βέβαια, ότι εκείνη την ώρα, κανονικά είχε εφημερία στο νοσοκομείο…

Εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης, το γεγονός ότι ο γιατρός, μετά την επίμαχη νύχτα, έπλυνε όχι μία αλλά δύο φορές το αυτοκίνητό του. Η μία από αυτές, στις 5 τα ξημερώματα!

Πηγή:newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ