Σάλος από τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή

Σάλος από τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή

Σοκ στην πανεπιστημιακή κοινότητα και στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού φοιτήτριας από συμφοιτητές της των ΤΕΦΑΑ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Το περιστατικό ξεκίνησε με μια πολύ ασήμαντη αφορμή, σύμφωνα με τις καταγγελίες της φοιτήτριας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο της Σχολής η φοιτήτρια –σύμφωνα με την Εφημερίδα το Πρώτο Θέμα- δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση για τα νύχια της και όταν η σπουδάστρια ζήτησε το λόγο για αυτή την παρατήρηση, όπως καταγγέλλει, ακoλούθησαν τα χειρότερα.

Την έσπρωξαν, την έριξαν στο πάτωμα και άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες…

Η φοιτήτρια, κατήγγειλε τον εκφοβισμό που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δύο συμφοιτήτριες της καταγγέλλουσας συνελήφθησαν. Επιπλέον, η φοιτήτρια κατήγγειλε προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού από τον υπεύθυνο καθηγητή, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία επιχείρησε να αποσιωπήσει τον ξυλοδαρμό προκειμένου να μην πληγεί η εικόνα της σχολής!

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, η σπουδάστρια υποστηρίζει ότι οι δύο φοιτήτριες εξακολουθούν να την ενοχλούν ακόμα και τώρα που έχει αναρρώσει και επιστρέψει στη σχολή. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Πρύτανης του ΔΠΘ, Αθανάσιος Καραμπίνης και έδωσε εντολή να διενεργηθεί αμέσως ΕΔΕ για το θέμα, στην κοσμήτορα της Σχολής.

Με πληροφορίες από : Πρώτο Θέμα, ΕΡΤ, ΑΝΤ1

Πηγή: thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ