Καιρός – Αρναούτογλου: Ολοταχώς για… 85 Αυγούστου! 

Καιρός – Αρναούτογλου: Ολοταχώς για… 85 Αυγούστου! 
Είναι πια ξεκάθαρο! Ο καιρός… δεν μπορεί να ξεπεράσει το καλοκαίρι! Κι αυτό φαίνεται από την πρόγνωση που δίνει ο Σάκης Αρναούτογλου για το πότε περιμένουμε βροχές.

Το ερώτημα που έχουν πολλοί, λοιπόν, ενώ ξεπεράσαμε και τα μέσα του Οκτώβρη, είναι το πότε θα χαλάσει ο καιρός! Πότε θα έρθουν βροχές, πότε θα… θυμίσει φθινόπωρο.

Τις πρώτες απαντήσεις δίνει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από την πρόβλεψή του για την ΕΡΤ3. Συγκεκριμένα τονίζει πως όλες τις επόμενες ημέρες περιμένουμε… άνοιξη. Υψηλές θερμοκρασίες, κρύο μόνο τα βράδια κι αυτό σε συγκεκριμένες και ορεινές περιοχές της χώρας και ελάχιστες βροχές.

Σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσει ο καιρός μέχρι περίπου τις 23 του μήνα, όπως έλεγε χαρακτηριστικά χθες ο γνωστός μετεωρολόγος, ο οποίος πάντως στην αποψινή του πρόγνωση δίνει… παράταση στην καλοκαιρία!

Κι αυτό διότι όπως σημειώνει, η όποια κακοκαιρία θα αργήσει περίπου 24 ώρες, δηλαδή -σύμφωνα πάντα με τα τωρινά δεδομένα και μετεωρολογικά μοντέλα- θα έρθει περίπου στις 24.10.2019.

Ακόμη και τότε όμως, ο καιρός θα «δώσει» κάποιες βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και όχι σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνεπώς… η άνοιξη συνεχίζεται ακόμη για μέρες!

Καιρός – Δείτε όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου