Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Τραγικό τέλος είχαν η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη και η μητέρα της, που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη. Μάνα και κόρη εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα, όπου βρέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στο ΣΚΑΪ.

Το μοιραίο αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίστηκε 26ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, από drone της Ελληνικής Αστυνομίας. Για την τραγική είδηση, ενημερώθηκε πρώτος ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων, που όλο αυτό το διάστημα έκανε αλλεπάλληλες εκκλήσεις σε ΜΜΕ.

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους.

Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ενημερώθηκε άμεσα

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του “Χαμόγελου του Παιδιού” και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, Σια Κακαρούμπα, ο οργανισμός δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά ύστερα από τέσσερις ημέρες.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών.Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μητέρα της

Η μαθήτρια είχε ύψος 1.55, ζύγιζε 50 κιλά και χρησιμοποιούσε περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Η τελευταία δραματική έκκληση του πατέρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της διπλής τραγωδίας, ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων έκανε την τελευταία του έκκληση προς πάσα κατεύθυνση.

Πηγή: newsit.gr