Μακρακώμη: Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού ζευγαριού -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε ή τους σκότωσαν;

Μακρακώμη: Ανατροπή στην υπόθεση του νεκρού ζευγαριού -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε ή τους σκότωσαν;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του ζευγαριού στην Μακρακώμη που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο 48χρονος σύζυγός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη γυναίκα του και μετά να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβαζ, παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που γεννά νέα ερωτήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, την ημέρα της κηδείας εκλάπη το τζιπ του ζευγαριού, το οποίο, όμως, δεν είχε ερευνηθεί από τους αστυνομικούς, όπως κανονικά θα έπρεπε.

Επιπλέον, το σπίτι τους ήταν αναστατωμένο, ενώ έγινε πλημμελής έρευνα και δεν καταγράφηκαν όλα τα αντικείμενα του σπιτιού, οπότε οι Αρχές δεν  γνωρίζουν αν αφαιρέθηκε κάτι από το σπίτι και τι ήταν αυτό.

Το τρομερό της υπόθεσης, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ,  επειδή δεν υπάρχει ιατροδικαστική υπηρεσία στην Λαμία, δεν υπήρχε και ιατροδικαστής κατά την έρευνα στον τόπο του εγκλήματος. Αν ήταν παρών ο ιατροδικαστής θα μπορούσε να αποφανθεί αν όντως επρόκειτο για αυτοκτονία, από το τραύμα, από τη φορά του βλήματος και από άλλα στοιχεία που καταδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι συγγενείς του 48χρονου αμφισβητούν το σενάριο της δολοφονίας και κατόπιν αυτοκτονίας του θύτη, καθώς ήταν ένας ήπιων τόνων άνθρωπος που απέφευγε τις συγκρούσεις.

Δείτε από το το 06:30 και μετά