Αδιανόητο περιστατικό στη Λάρισα: Την «πέθανε» στο facebook γιατί ήθελε τον άντρα της  

Αδιανόητο περιστατικό στη Λάρισα: Την «πέθανε» στο facebook γιατί ήθελε τον άντρα της  

Και εκεί που θεωρούμε ότι τα έχουμε δει ή ακούσει όλα, έρχεται αυτό το απίστευτο περιστατικό στον Τύρναβο να μας διαψεύσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας που έπεσε θύμα, η οποία βγήκε σε τοπικό κανάλι για να αποδείξει ότι ζει (!), την Κυριακή δημοσιεύτηκε σε ένα γυναικείο προφίλ στο facebook μία ανάρτηση σχετικά με τον θάνατο μιας γυναίκας – φίλης της στο facebook – σε τροχαίο. Στην ανάρτηση είχε γίνει και tag ο λογαριασμός του ανυποψίαστου θύματος.

Ακολούθησε «βροχή» σχολίων κάτω από την ανάρτηση, με αρκετούς να εκφράζουν τη θλίψη τους. Τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν μια αρρωστημένη ενέργεια που προκάλεσε σοκ στους συγγενείς και φίλους της συγκεκριμένης γυναίκας.

Η 28χρονη που έπεσε θύμα αρχικά ανέβασε βίντεο στο προφίλ της, όπου καθησύχαζε τους φίλους της και στη συνέχεια βγήκε σε τοπικό κανάλι της Λάρισας, όπου αποκάλυψε ότι γνωρίζει την γυναίκα που το έκανε.

«Είναι μια γυναίκα γύρω στα 25, από τον Τύρναβο. Είχε δει τον άντρα μου σε ένα πανηγύρι παλιά και τον είχε ερωτευτεί. Ποτέ δεν ήταν μαζί, τον πολιορκούσε» ανέφερε.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η ανάρτηση κατέβηκε, ενώ προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.