Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί:  Προσοχή σε αυτές τις περιοχές την Καθαρά Δευτέρα

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί:  Προσοχή σε αυτές τις περιοχές την Καθαρά Δευτέρα

Εφιστά την προσοχή ο γνωστός μετεωρολόγος.

Μεγάλη προσοχή για την Καθαρά Δευτέρα συστήνει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, καθώς οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά σε ορισμένες περιοχές.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δεν αποκλείεται οι ριπές τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι όπως τονίστηκε και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεγάλη προσοχή θέλει η Καθαρά Δευτέρα κυρίως από πλευράς ανέμων καθώς αυτοί θα ενισχυθούν σημαντικά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τα νότια, οπου και δεν αποκλείεται οι ριπές τους τοπικά να ξεπεράσουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας ίσως και προβλήματα!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο αλλά και την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα μποφόρ πάνω δεξιά. Στις περιοχές όπου το χρώμα παραμένει λευκό οι άνεμοι δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τα 6 με 7 μποφόρ!

Για οτιδήποτε νεότερο φυσικά και θα υπάρξουν λεπτομέρειες και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και φυσικά μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook».

Φίλες και φίλοι όπως τονίστηκε και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεγάλη προσοχή θέλει η…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Friday, March 12, 2021