Χίλια μπράβο: Έχασε και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό και όμως έβγαλε 18.685 μόρια στις Πανελλήνιες!

Χίλια μπράβο: Έχασε και τους δύο γονείς του από κορωνοϊό και όμως έβγαλε 18.685 μόρια στις Πανελλήνιες!

Στη Ναύπακτο.

Μόλις δύο μήνες πριν, η Ναύπακτος συγκλονίζεται από τον αδόκητο χαμό δύο αγαπημένων προσώπων από κορονοϊό: Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας, 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου, 51 ετών χάνουν την μάχη με τον αόρατο εχθρό στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και έδιναν δύσκολη μάχη.

Ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε, έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας τεράστιο κενό στην πόλη. Πίσω τους, σύμφωνα με το npress.gr, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ τα άλλα τρία παιδιά είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο σκόρπισε ξανά υπερηφάνεια με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης κυριολεκτικά σάρωσε. Με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο δώρο στου δύο γονείς που σίγουρα, θα χαμογέλασαν από εκεί ψηλά.

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!

Πηγή: npress.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ