Ο Θύμιος Μπουγάς μάς δείχνει πώς ήταν πριν το ατύχημα (εικόνα)

Ο Θύμιος Μπουγάς μάς δείχνει πώς ήταν πριν το ατύχημα (εικόνα)

Με την ευχή να βρεθούν οι γιατροί που θα του ξαναδώσουν πίσω τη ζωή του.

Η υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά μετά από άγριο μπούλινγκ που είχε δεχθεί, στον Πύργο, όπου έμενε, έφερε στο φως άλλη μια ανθρώπινη τραγική ιστορία.

Ένας νέος άνθρωπος βλέπει τη ζωή του να αλλάζει και να μπαίνει στο περιθώριο μετά από ένα ατύχημα και τα σημάδια που άφησε στον σώμα του. Το πρόσωπό του παραμορφώθηκε, έτρωγε με ειδικό μηχανισμό και δεν μπορούσε να βρει δουλειά αφού κανείς δεν τον έπαιρνε λόγω της τρομακτικής του όψης.

Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα και η ιστορία του Θύμιου είναι τρανή απόδειξη. Μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεσή του, ο δήμος Πύργου του βρήκε σπίτι, τοπικό εστιατόριο έχει αναλάβει τη σίτισή του και εν ευθέτω χρόνο θα βρεθεί και δουλειά στο δήμο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» που τον είχε καλεσμένο ήδη έχουν κινητοποιηθεί γιατροί και απλοί πολίτες προκειμένου να αναλάβουν τα έξοδα που χρειάζονται για την ιατρική αποκατάσταση του προσώπου του.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και στην εφημερίδα τα «Νέα», όπου για πρώτη φορά έδειξε φωτογραφία του πριν γίνει το ατύχημα.

Μελαχρινός και κούκλος εξωτερικά και εσωτερικά…

Ο Θύμιος Μπουγάς μάς δείχνει πώς ήταν πριν το ατύχημα (εικόνα)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ