Τέλος στο θρίλερ με τα ΕΛΤΑ Κρυονερίου- Οδηγήθηκε στο τμήμα γιατί πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς, ενώ ήταν κλειδωμένος στα ΕΛΤΑ

Τέλος στο θρίλερ με τα ΕΛΤΑ Κρυονερίου- Οδηγήθηκε στο τμήμα γιατί πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς, ενώ ήταν κλειδωμένος στα ΕΛΤΑ

Απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Στο τμήμα οδηγείται ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος από το πρωί, περίπου στις 8:30 είχε κλειστεί στους τουαλέτες στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στα ΕΛΤΑ εδώ και χρόνια, αρχικά σε χρηματαπαστολές και εν συνεχεία ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτηρίου.

Για κάποιο λόγο σήμερα το πρωί, κλείστηκε στις τουαλέτες του Κέντρου Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και κατά ορισμένες πληροφορίες απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως στο σημείο έφθασαν δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, ενώ υπήρχε και επικοινωνία με ψυχολόγο.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει ο Πάνος Αργιανίδης στα ΕΛΤΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Αργιανίδης είχε κλειδωθεί στην τουαλέτα, χωρίς να κρατά κανέναν και ήταν σε κατάσταση πανικού. Μέλημα των αρχών που έσπευσαν στο σημείο ήταν να τον αποτρέψουν από το να κάνει κακό στον εαυτό του.

Το περιστατικό έληξε όταν μπήκαν οι ΟΠΚΕ και έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας. Οσο ήταν κλειδωμένος μέσα στην τουαλέτα, ο πρώην παίκτης του Survivor πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς για να τους απωθήσει.

Οι αστυνομικοί τον οδηγήσαν στην συνέχεια στο ΑΤ Διονύσου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ