Μάνδρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει κακοποίηση του 17χρονου από τον πατέρα του

Μάνδρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού αποκαλύπτει κακοποίηση του 17χρονου από τον πατέρα του

Η ανακοίνωση του Οργανισμού.

Το βράδυ της Πέμπτης ένας 17χρονος νεκρός, με πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σε περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό ήταν ο 14χρονος αδερφός του, ο οποίος μαζί με τον πατέρα τους βρίσκονταν όλη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και έδιναν κατάθεση. Η οικογένεια έχει συνολικά 9 παιδιά.

και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται μία ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς κάνει λόγο για καταγγελίες ότι ο πατέρας κακοποιούσε σωματικά τα παιδιά και τα παραμελούσε.

Η ανακοίνωση

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ