Θεσσαλονίκη: 6χρονη πέθανε ξαφνικά– Είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας της

Θεσσαλονίκη: 6χρονη πέθανε ξαφνικά– Είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας της

Δεν έχει τέλος το δράμα της οικογένειας.

Τραγικές στιγμές ζει μια οικογένεια στο Σοχού Θεσσαλονίκης, καθώς την Παρασκευή ένα 6χρονο κοριτσάκι έχασε ξαφνικά τη ζωή του μετά από δύο ανακοπές που υπέστη.

To κορίτσι μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας Σοχού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί του νοσοκομείου ξεκίνησαν άμεσα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσουν το παιδί και μετά από μία ώρα τα κατάφεραν.

Όμως το κορίτσι υπέστη και δεύτερη ανακοπή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στη ΜΕΘ Παίδων και τελικά δεν τα κατάφερε. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου κοριτσιού.

Μάλιστα, πίσω από το δράμα αυτό της οικογένειας κρύβεται ένα ακόμη, καθώς, όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο newsit.gr πριν ένα χρόνο είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας του.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Ένα τόσο μικρό κορίτσι να φεύγει τόσο άδικα. Η οικογένεια του κοριτσιού μένει εδώ στο χωριό μας και είναι ήδη πονεμένη από πριν, καθώς ο πατέρας του παιδιού αυτοκτόνησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Ατελείωτος ο πόνος στην οικογένεια και τότε. Και τώρα έφυγε και το παιδάκι. Πως θα το αντέξει η μητέρα και αυτό τώρα;», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ