Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος που έπεσε από τα χέρια του πατέρα του

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος που έπεσε από τα χέρια του πατέρα του

Ήταν μόλις 47 ημερών.

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα βρέφος 47 ημερών έπεσε από τα χέρια του πατέρα του, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το βρέφος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διακομίστηκε άμεσα και σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου (4/3), αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προέκυψε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εκχυμώσεις και κατάγματα.

Για τον θάνατό του κατέστη κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο 24χρονος πατέρας, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν έρευνας που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ότι το παιδί γλίστρησε μέσα από τα χέρια του με συνέπεια να πέσει στο πάτωμα και να τραυματιστεί θανάσιμα. Στην αρχική του κατάθεση έδωσε άλλη εκδοχή για το συμβάν, αλλά, όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ομολόγησε την πτώση. Η εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ