Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ηθοποιός από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ηθοποιός από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Έχει αιματώματα στο συκώτι κι έντονους πόνους στα πλευρά.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στη Νέα Σμύρνη ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον αστυνομικό διευθυντή στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», Δημήτρης Τοπαλίδης.

Όλα έγιναν απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης όταν ο ηθοποιός επέστρεφε στο σπίτι του, στη Νέα Σμύρνη κι ένα φορτηγό του «έκλεινε» τον δρόμο. Ο ηθοποιός κόρναρε, περίμενε αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να πάει να δει. Το παράθυρο του φορτηγού ήταν ανοιχτό, κόρναρε μήπως αναγνωρίσει κάποιος τον ήχο αλλά τίποτα.

Τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στο αμάξι του, είδε να κατευθύνονται στο μέρος του δυο νεαροί βρίζοντας και φωνάζοντας. «Αυτό που τους είπα εγώ είναι, “μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;” και ακολούθησε ο κακός χαμός. Δε πρόλαβα να αντιδράσω, δεν κατάλαβα καν τι έγινε Κάλεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε πολύ άμεσα στο σημείο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα. Οι άνδρες που μου επιτέθηκαν, υποστήριξαν πως εγώ ήμουν εκείνος που τους χτύπησα. Εκείνοι ωστόσο δεν είχαν ούτε γρατζουνιά, εγώ πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν στα επείγοντα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης.

Στο τμήμα με ενημέρωσαν πως αν κάνω μήνυση εγώ, θα κάνει και η άλλη πλευρά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να περάσουμε όλοι τη νύχτα μας στο τμήμα. Σαφώς δεν ήθελα να περάσω αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ωστόσο ότι έχω δυο μήνες περιθώριο να σκεφτώ αν θέλω να προχωρήσω ή όχι σε μήνυση», δήλωσε στο tlife.gr.

Όπως αποκάλυψε έχει αιματώματα στο συκώτι κι έντονους πόνους στα πλευρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να ντυθεί, ενώ στο πόδι του έχει μελανιές που καλύπτει όλη την επιφάνεια της γάμπας έως τον αστράγαλο.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ηθοποιός από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ