Πέθανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Σε ηλικία 48 ετών.

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

Ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων». Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 1998. Συνεργάστηκε ως ηθοποιός με σκηνοθέτες όπως οι Μ. Βολανάκης, Κ. Ρουγγέρη, Σ. Λιβαθινός, Λ. Ρικάκη, Κ. Πασχάλης, Γ. Ιορδανίδης, Τ. Λυκουρέσης, Γ. Κακλέας, Γ. Νανούρης. Παράλληλα είχε συνεργαστεί ως σκηνογράφος- ενδυματολόγος.

Το δικό του αντίο είπε και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η,  Σπύρος Μπιμπίλας:

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τόν Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει..», έγραψε

ΚΛΕΙΣΙΜΟ