«Κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν του πήραν ούτε το δίπλωμα»: Ξεσπά η μητέρα του αδικοχαμένου 21χρονου πολίστα για τον οδηγό που τον παρέσυρε

«Κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν του πήραν ούτε το δίπλωμα»: Ξεσπά η μητέρα του αδικοχαμένου 21χρονου πολίστα για τον οδηγό που τον παρέσυρε

«Θα ζήσει ελεύθερος τη ζωή του ενώ έστειλε το παιδί μου δύο μέτρα κάτω από το χώμα και κατέστρεψε τη ζωή μου και της κόρης μου»..

Ξέσπασε η μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που έχασε ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα  στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το 2019, καθώς ολοκληρώθηκε η δίκη και ανακοινώθηκε από το δικαστήριο η ποινή για τον οδηγό που παρέσυρε τον γιο της.

Αν και ο 57χρονος οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο ο 21χρονος τότε πολίστας, ομολόγησε την πράξη του, και αποδείχτηκε ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, το δικαστήριο (μετά από συνεδρίαση 6 ωρών) του επέβαλε ποινή 30 μηνών με αναστολή, ενώ δεν του αφαιρέθηκε καν το δίπλωμά του για τον θάνατο του 21χρονου.

«Δεν του πήραν ούτε το δίπλωμα»

Όπως είπε η κυρία Κατερίνα Τζιάλλα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ‘ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ’ , «ο δολοφόνος οδηγός του γιου μου παραδέχθηκε ότι πήγαινε με υπερβολική ταχύτητα και ομολόγησε ότι επέλεξε να σώσει το δικό του τομάρι και να πέσει πάνω στα παιδιά».

Όταν, δε, ρώτησε τον 57 ετών σήμερα οδηγό αν μετά από τέσσερα χρόνια έχει σκεφτεί κάτι άλλο για την ημέρα του τροχαίου «μου απάντησε κυνικά και χωρίς να ζητήσει συγγνώμη ότι “έπρεπε να πάω από άλλο δρόμο”».

Σύμφωνα με την μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου η ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό του οχήματος «ήταν 30 μήνες με αναστολή και χωρίς καν να του πάρουν το δίπλωμα. Αυτό σημαίνει ότι θα ζήσει ελεύθερος τη ζωή του ενώ έστειλε το παιδί μου δύο μέτρα κάτω από το χώμα και κατέστρεψε τη ζωή μου και της κόρης μου».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ