Τσιμέντωσε τη σύζυγό του στη Φιλοθέη, καταδικάστηκε σε ισόβια, έκανε 7 χρόνια φυλακή & απελευθερώθηκε

Τσιμέντωσε τη σύζυγό του στη Φιλοθέη, καταδικάστηκε σε ισόβια, έκανε 7 χρόνια φυλακή & απελευθερώθηκε

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την Ελλάδα το 2008.

Από την γνωριμία τους στα 18, τον γάμο και τα πρώτα χρόνια ευτυχίας με την απόκτηση των παιδιών τους, στις σοβαρές εντάσεις και στο έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Ο άνδρας σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του σε ένα πάρκο στη Φιλοθέη που κάποτε πήγαιναν με τα παιδιά τους.

Έμεινε στη φυλακή μόλις 7 χρόνια και πλέον ελεύθερος συνεχίζει να γράφει τραγούδια. Στα 53 του χρόνια προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω το έγκλημα που διέπραξε και συνεχίζει να ανεβάζει τραγούδια, πολλά από τα οποία είναι βιωματικά.

Το έγκλημα σημειώθηκε το 2008 και ο δράστης πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια. Το 2014 τα «έσπασε» με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και έναν χρόνο μετά αποφυλακίστηκε.

Το έγκλημα είχε συνταράξει τη χώρα, καθώς τις πρώτες μέρες ο δράστης το έπαιζε ανήξερος. Είχε προσλάβει μάλιστα και ιδιωτικό ερευνητή, που ανασύρει στο LIVE NEWS μνήμες από εκείνη την εποχή.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν ηθοποιός που προσπάθησε να με χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για πείσει την οικογένεια και την κοινή γνώμη ότι δεν έχει καμία σχέση».

Μετά από αντιφάσεις όμως ο δράστης αναγκάστηκε να ομολογήσει και οδηγήθηκε στη φυλακή. Αιτία όπως διαπιστώθηκε, η πρόθεση της συζύγου του, να πάρει διαζύγιο.

Σήμερα ξεσπά η μητέρα της Παναγιώτας Μαζαράκη που είδε τον δολοφόνο της κόρης της να βγαίνει από τη φυλακή μετά από επτά χρόνια παρότι είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

«Το μήνυμα ξέρεις ποιο είναι; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη και όλες οι χαροκαμένες μάνες ζητάνε τα παιδιά τους γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Για μένα αυτό συμβαίνει. Ζούμε με τις αναμνήσεις. Είπαν ότι θα είναι ισόβια και στα 6-6,5 χρόνια βγήκε…και τι δεν έχω ζήσει…» είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ