Το ακούσαμε κι αυτό! Εισπρακτική εταιρεία έψαχνε τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο

Το ακούσαμε κι αυτό! Εισπρακτική εταιρεία έψαχνε τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο

Ούτε στον Άγιο Δομίνικο δεν κατάφερε να «κρυφτεί» από εισπρακτική εταιρεία ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με δημοσίευμα που προκαλεί αίσθηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Full Life που διαβάστηκε στο Happy Day, υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας προσπαθούσε επί μακρόν να εντοπίσει το μοντέλο.

Αρχικά, επικοινώνησε με τα γραφεία του ΣΚΑΪ, ενημερώνοντας τους ότι τον αναζητά για τη δόση της πιστωτικής του κάρτας. Αφού εξήγησε ότι είναι αδύνατον να επικοινωνήσει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο, ζήτησε επίμονα το τηλέφωνο του διευθυντή παραγωγής του Survivor ώστε να… μεσολαβήσει για να γίνει η επικοινωνία.

Ο υπέρμετρος επαγγελματικός ζήλος δεν σταμάτησε εκεί, αφού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε ανταπόκριση στο αίτημά του, επικοινώνησε με το πολιτικό γραφείο του Μάκη Βορίδη και ζήτησε από την γραμματέα του το τηλέφωνο του αδερφού του βουλευτή, Κώστα Βορίδη, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης του Survivor! «Αφορά χρέος σε ελληνική τράπεζα και θα έπρεπε, ως οφείλατε, να είσαστε πιο συνεργάσιμη», είπε, μάλιστα, στη γραμματέα, όταν εκείνη αρνήθηκε ευγενικά να τον εξυπηρετήσει.

Πηγή: peoplegreece.com