Ατύχημα της προκάλεσε αμνησία – Ερωτεύτηκε τον ίδιο άνδρα δύο φορές!

Ατύχημα της προκάλεσε αμνησία – Ερωτεύτηκε τον ίδιο άνδρα δύο φορές!

Λόγω ενός τραυματισμού, έχασε τη μνήμη της και το αγόρι της έκανε τα πάντα για να τον ξαναερωτευτεί. Δείτε την απίστευτη ιστορία της Jessica Sharman.

Λόγω ενός τραυματισμού, η Jessica Sharman έχασε τη μνήμη της τον περασμένο Μάρτιο. Η 19χρονη δεν μπορούσε να θυμηθεί ούτε τα πρόσωπα της οικογένειάς της, ούτε τον σύντροφό της. Έτσι, όλοι έκαναν τα πάντα για να της επαναφέρουν τη μνήμη.

Η Jessica διαγνώστηκε με επιληψία στο μετωπιαίο λοβό το 2010 και μετά από ένα δυσάρεστο επεισόδιο έπαθε αμνησία. Ο φίλος της, ο 25χρονος Richard Bishop, αμέσως μετά το συμβάν της έπιασε το χέρι αλλά αυτή ταράχτηκε καθώς δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το πρόσωπό του. Ούτε την οικογένειά της μπορούσε να αναγνωρίσει, παρά την προσπάθειά τους.

Μόνο αφού είδε μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών, η Jessica ήταν πεπεισμένη για τη σχέση της με τους γονείς της, τη Lisa Sharman, 49 ετών, και τον Gary Sharman, 56 ετών. Χρειάστηκε λίγο περισσότερο για τον Ρίτσαρντ να πείσει τη Τζέσικα για την αγάπη τους. «Για μένα, ήταν ένας εικονικός ξένος», δηλώνει τώρα η Jessica που μπορεί να μην θυμήθηκε τον Richard, όμως τον ερωτεύτηκε και πάλι από την αρχή!

Πηγή: newsit.gr