Δεν θα το πιστεύετε: Δείτε για πιο λόγο μαχαίρωσε τον σύντροφό της!

Δεν θα το πιστεύετε: Δείτε για πιο λόγο μαχαίρωσε τον σύντροφό της!

Έχουμε κάνει πολλά για το φαγητό, αλλά, ευτυχώς, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να μαχαιρώσουμε άνθρωπο! Και ποιον; Τον σύντροφό μας. Ωστόσο, η Dianne Margaret Clayton από το Blackburn της Αγγλίας το έκανε και βρέθηκε στην φυλακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», η Αγγλίδα βρισκόταν μαζί με τον φίλο της Simon Hill σε ένα φιλικό σπίτι όταν και ξαφνικά ξέσπασε καυγάς σχετικά με το ποιος έφαγε τις περισσότερες τηγανιτές πατάτες. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε η 34χρονη πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον φίλο της στον ώμο!

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα η Clayton οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπου δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε σε 26 εβδομάδες φυλάκιση για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ.

Ο δικηγόρος του θύματος περιγράφοντας το περιστατικό στο δικαστήριο, όπως του το μετέφερε ο πελάτης του είπε: «Μόλις η 34χρονη είδε ότι ο αγαπημένος της, είχε φάει όλες τις πατάτες που υπήρχαν στο τραπέζι εξοργίστηκε και άρχισε να τον χαστουκίζει. Αμέσως μετά πήγε στην κουζίνα όπου και πήρε ένα μαχαίρι, γύρισε στο σαλόνι και τον μαχαίρωσε στον ώμο χωρίς δεύτερη σκέψη».

Για την ιστορία, πάντα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και αγαπημένο!