Παιδί 3 ετών βρέθηκε κλειδωμένο δίπλα στα πτώματα του παππού και της γιαγιάς του

Παιδί 3 ετών βρέθηκε κλειδωμένο δίπλα στα πτώματα του παππού και της γιαγιάς του

Οι αρχές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και βρήκαν το αγοράκι να κλαίει και να φωνάζει τον παππού και την γιαγιά του

Κλειδωμένο στο σπίτι του με τα άψυχα σώματα του παππού και της γιαγιάς του, βρέθηκε ένα παιδί 3 ετών στην Ταϊβάν. Το αγοράκι βρέθηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι έσπασαν την πόρτα της οικίας, μετά από αναφορές ανθρώπων ότι είχαν να δουν για μέρες το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Το παιδί ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του, αμφότεροι στα 60 τους, καθώς οι γονείς του δούλευαν μακριά. Οι ηλικιωμένοι εργάζονταν ως πωλητές φαγητού στους δρόμους. Οι πελάτες τους δεν τους είδαν για τρεις μέρες και ενημέρωσαν συγγενείς τους. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι, έσπασαν την πόρτα και βρήκαν το αγοράκι να κλαίει στο καθιστικό, φωνάζοντας επανειλημμένως τον παππού και την γιαγιά του.

Είχε να φάει τουλάχιστον δύο μέρες, σύμφωνα με τις αρχές, με τον ιατροδικαστή να δηλώνει ότι οι ηλικιωμένοι είχαν πεθάνει με διαφορά λίγων λεπτών ο ένας από τον άλλον, περίπου 48 ώρες πριν.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ενώ οι γονείς του ενημερώθηκαν και θα επιστρέψουν στην πόλη, όπου διέμεναν οι ηλικιωμένοι. Οι αρχές διευκρίνισαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις βίαιου περιστατικού στο σπίτι ενώ αποκλείστηκε η δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο παππούς είχε υποβληθεί πριν 10 χρόνια σε επέμβαση για όγκο στον εγκέφαλο και η γιαγιά αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο σύζυγος κατέρρευσε πρώτα στην κρεβατοκάμαρα, κάτι που πανικόβαλε την γυναίκα του, η οποία υπέστη ανακοπή ενώ προσπαθούσε να ζητήσει βοήθεια, ούσα στο καθιστικό. Η γιαγιά βρέθηκε να κρατάει το σταθερό τηλέφωνο.

Πηγή: news247.gr