Κύπρια θησαυρίζει πουλώντας το μητρικό της γάλα της σε μποντιμπιλντεράδες και φετιχιστές!

Κύπρια θησαυρίζει πουλώντας το μητρικό της γάλα της σε μποντιμπιλντεράδες και φετιχιστές!
Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ραφαέλα Λάμπρου γέννησε τον γιο της Άγγελο πριν από επτά μήνες και σύντομα διαπίστωσε ότι το γάλα που παρήγαγε ήταν τόσο πολύ, που δεν είχε αρκετό χώρο για να το αποθηκεύει.

Έτσι άρχισε να διαφημίζει και να πουλά το γάλα της μέσω του διαδικτύου σε αγνώστους, και μέχρι στιγμής έχει βγάλει πάνω από 5.000 ευρώ, διαθέτοντας στην αγορά πάνω από 500 λίτρα γάλα!

Η νεαρή υπάλληλος ξενοδοχείου εξηγεί στη βρετανική εφημερίδα ότι αρχικά δώριζε το γάλα της σε γυναίκες που είχαν προβλήματα με τον θηλασμό. Έπειτα όμως πρόσεξε στο διαδίκτυο ότι υπήρχε ενδιαφέρον από άνδρες για το μητρικό γάλα, είτε ως «super food» στο πλαίσιο του χτισίματος μυών είτε για… φετιχιστικούς λόγους.

Σήμερα η Ραφαέλα, η οποία ζει με τον σύζυγό της Αλέξη και τα δύο τους παιδιά, στέλνει καθημερινά στην πελατεία της γάλα, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα οικογενειακά τους έσοδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή γυναίκα χρεώνει περίπου 3 ευρώ για 100 γραμμάρια γάλακτος.

Οι περισσότεροι πελάτες που την προσέγγισαν αρχικά για να ζητήσουν το γάλα της, εξήγησαν ότι το καταναλώνουν επειδή είναι εξαιρετική τροφή για την ενίσχυση των μυών. Ωστόσο, όπως λέει η ίδια η Ραφαέλα μια μερίδα των αγοραστών είναι άτομα που έχουν φετίχ με τον θηλασμό, κάτι που αρχικά την ξένιζε αλλά πλέον το έχει συνηθίσει.

«Αρχικά ήταν περίεργο να δίνω το γάλα μου σε έναν τύπο με φετίχ, αλλά από τη στιγμή που του φτάνει αυτό και δεν μου ζητά να του δείξω κάποιο σημείο του σώματός μου, δεν με πειράζει καθόλου. Ειμαι ανοιχτόμυαλη», λέει η νεαρή Κύπρια.

Πλέον η Ραφαέλα θηλάζει on demand με την απόλυτη υποστήριξη, όπως η ίδια λέει, του συζύγου της. Μάλιστα έχει φτιάξει και έναν ιστότοπο όπου διαφημίζει το γάλα της και στον οποίο δέχεται παραγγελίες.

Πηγή: protothema.gr