Ανήκουστο: Καθηγήτρια υποχρέωσε μαθήτρια να ουρήσει μέσα σε κουβά! Δείτε πόσα θα πληρώσει

Ανήκουστο: Καθηγήτρια υποχρέωσε μαθήτρια να ουρήσει μέσα σε κουβά! Δείτε πόσα θα πληρώσει

Η συγκεκριμένη ιστορία μοιάζει απίστευτη αλλά συνέβη στην Καλιφόρνια. Μία πρώην μαθήτρια Γυμνασίου αποζημιώθηκε με 1,25 εκατομμύριο δολάρια επειδή υποχρεώθηκε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά καθώς η καθηγήτρια της απαγόρευσε να πάει στην τουαλέτα.

Η μαθήτρια, η οποία παραμένει ανώνυμη κατέθεσε αγωγή για το περιστατικό που συνέβη το 2012 ζητώντας αρχικά 25.000 δολάρια. Σύμφωνα με την καταγγελία της, η νεαρή, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, τότε ήταν 14 χρονών. Η καθηγήτρια Τέχνης ονόματι Gonja Wolf δεν της επέτρεψε να πάει στην τουαλέτα εξαιτίας των αυστηρών κανονισμών του σχολείου.

Ανήκουστο: Καθηγήτρια υποχρέωσε μαθήτρια να ουρήσει μέσα σε κουβά! Δείτε πόσα θα πληρώσει
Αντίθετα, της είπε να ουρήσει μέσα σε ένα κουβά ο οποίος βρισκόταν μέσα στην ντουλάπα αποθήκης στο βάθος της τάξης και στη συνέχεια να τον αδειάσει στον νιπτήρα.

Στη δίκη που διήρκεσε τρεις εβδομάδες, η έφηβη κατέθεσε ότι το ταπεινωτικό περιστατικό προκάλεσε κουτσουμπολιά, χυδαία γραπτά μηνύματα από τους συμμαθητές της και ότι η ίδια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

«Ασχολούμαι με αγωγές για σωματική βλάβη τα τελευταία 20 χρόνια και αυτή ήταν μία από τις πιο ασυνήθιστες υποθέσεις μου», δήλωσε στο AFP ο συνήγορος του κοριτσιού Μπράιαν Γουότκινς και πρόσθεσε «Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί σε ένα 14χρονο κορίτσι που μόλις ξεκινάει το Γυμνάσιο. Θεωρώ ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη και πιστεύω ότι η διεύθυνση του σχολείου το αναγνώρισε. Έχει ήδη αλλάξει την πολιτική της επομένως θεωρώ ότι ήταν θετικό και για τις δύο πλευρές». Όπως είπε ο ίδιος, η πελάτισσά του που σήμερα είναι 18 ετών και παραμένει σε θεραπεία, είναι ευχαριστημένη με την ετυμηγορία.

Οι αρχές του σχολείου κατέθεσαν στη διάρκεια της δίκης ότι η καθηγήτρια, η οποία τέθηκε σε διοικητική άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ στο σχολείο μετά το συμβάν, δεν είχε κακή πρόθεση και απλώς θεωρούσε ότι εφάρμοζε τον κανονισμό.
Πηγή:newsit.gr