Μία φορά στις 100.000: Μητέρα γέννησε το παιδί της μέσα στον αμνιακό σάκο – Σπάνιες εικόνες

Μία φορά στις 100.000: Μητέρα γέννησε το παιδί της μέσα στον αμνιακό σάκο – Σπάνιες εικόνες

Μια 34χρονη μητέρα στο νοσοκομείο Praia da Costa στην Βίλα Λέχα της Βραζιλίας γέννησε το μωράκι της μέσα στον αμνιακό της σάκο. Αποτελεί πραγματικά σπάνιο φαινόμενο, καθώς συμβαίνει μια φορά στις 100.000 γεννήσεις.

Ο Νόα, λοιπόν, γεννήθηκε με καισαρική τομή μέσα στον αμνιακό σάκο και η φωτογράφος Χάνα Μπραζίλ που ειδικεύεται σε φωτογραφίσεις γεννήσεων μοιράζεται μαζί μας τη στιγμή. Συνήθως, το νυστέρι σπάει τον σάκο, αλλά αυτή τη φορά δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν online και συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και σχόλια.

Η 34χρονη μητέρα του Νόε, Βαλάσκο, είπε στους δημοσιογράφους ότι «άνθρωποι από όλο τον κόσμο αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες και μας αναζητούν. Τον είδα να γεννιέται. Χαμήλωσαν την οθόνη ώστε να μπορώ να βλέπω. Έκλαψα πολύ. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να μετρήσεις το μέγεθός του».

Η φωτογράφος, Μπραζίλ, έχει αφιερώσει τον εαυτό της και την δουλειά της στο να φωτογραφίζει γέννες εδώ και τρία χρόνια. «Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια αυτή τη στιγμή. Πέρσι φωτογράφησα μωρά μέσα στους αμνιακούς σάκους τους, έχω βραβευτεί δύο φορές. Αλλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να με έχει εντυπωσιάσει όσο ο Νόα».

Πηγή: huffingtonpost.gr