Πρωτοφανές: 17χρονο αγόρι ξύπνησε λίγο πριν την κηδεία του!

Πρωτοφανές: 17χρονο αγόρι ξύπνησε λίγο πριν την κηδεία του!

Ο 17χρονος Kumar Marewad από την Ινδία ξύπνησε λίγο πριν την κηδεία του!  Ο νεαρός είχε δεχθεί τον περασμένο μήνα επίθεση από αδέσποτο σκυλί και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να ζει εάν δεν είχε μηχανική υποστήριξη κα αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν.

Έτσι, η συντετριμμένη οικογένεια ξεκίνησε τις διαδικασίες για την κηδεία του. Ωστόσο,σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το χωριό όπου θα γινόταν η κηδεία, ο 17χρονος άνοιξε τα μάτια του και εμφάνισε συμπτώματα υπέρπνοιας.

Τελικά επέστρεψαν στο νοσοκομείο, όπου ξανασυνδέθηκε με υποστήριξη αναπνοής. «Υποψιαζόμαστε πως πάσχει από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, λοίμωξη που προκλήθηκε από το δάγκωμα του σκύλου» εξήγησε ένας από τους γιατρούς, ενώ ένας από τους συγγενείς δήλωσε στους Times of India για το πρωτοφανές περιστατικό: «Αποφασίσαμε να τον πάμε στο σπίτι μας όταν οι γιατροί μας ενημέρωσαν πως οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν πολύ μικρές όταν θα αποσυνέδεαν τη μηχανική υποστήριξη».