Πατέρας τριών παιδιών πέθανε μετά από 22 ώρες video game!

Πατέρας τριών παιδιών πέθανε μετά από 22 ώρες video game!

Ο θάνατος ενός γνωστού gamer μετά από 24 ώρες live streaming παιχνίδι στο World of Tanks έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινότητα των παικτών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο, ο 35χρονος πατέρας τριών παιδιών δεν ήταν σε καλή κατάσταση, κάτι που φαινόταν στο πρόσωπό του και στις κινήσεις του.

Η 29χρονη Τζέσικα Γκεμπάουερ, μία από τις φίλες του «συναδέλφου» του άτυχου Brian Vigneault, δήλωσε πως από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αίθουσα φαινόταν «εξαντλημένος» στην όψη του και μάλιστα, του ζήτησαν να ξεκουραστεί, καθώς το live streaming μπορούσε να ξεκινήσει αργότερα.

Στο ίδιο συμπέρασμα είχαν καταλήξει και οι υπόλοιποι θεατές, ζητώντας από τον πατέρα των τριών παιδιών να αποσυρθεί και να ξεκουραστεί. «Του είπαμε “πήγαινε για ύπνο, το παιχνίδι μπορεί να περιμένει”», τόνισε η Τζέσικα, χωρίς ωστόσο να τους ακούσει.

Ο 35χρονος άνδρας, με το ψευδώνυμο του gamer, Poshybrid, απεβίωσε την περασμένη Κυριακή μετά από έναν μαραθώνιο παιχνιδιού για το Twitch.Tv. Στόχος του ήταν να παίξει για μία ολόκληρη μέρα το World of Tanks, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Make-A-Wish Foundation.

Μετά από 22 ώρες συνεχούς παιχνιδιού, ο Μπράιαν σηκώθηκε να καπνίσει και εκεί κατέρρευσε ολοκληρωτικά.
Πηγή:protothema.gr