Η Δέσποινα Βανδή διαβάζει Ιστορία και φωτογραφίζεται με την 13χρονη κόρη της!

Η Δέσποινα Βανδή διαβάζει Ιστορία και φωτογραφίζεται με την 13χρονη κόρη της!

Μια όμορφη οικογενειακή ζωή απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή με τα δυο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο και το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Το μεγάλωμα του Γιώργου και της Μελίνας είναι για εκείνη μια πολύ δημιουργική διαδικασία και όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της, έδειξε ότι η τραγουδίστρια βοηθά τα παιδιά της και στο διάβασμά τους. Η κόρη της, Μελίνα Νικολαίδη, είναι πλέον 13 ετών και μια επιμελής μαθήτρια.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε μαζί της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο Ιστορία και τέλος εμείς. Καλή επιτυχία σε εσάς παιδιά που δίνετε Πανελλήνιες. Καλή επιτυχία στα όνειρά σας και στη ζωή σας». Είναι μια από τις σπάνιες φορές που έχουμε δει φωτογραφία της κόρης της τραγουδίστριας στα social media, μιας και η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί όσο μπορεί να μην εκθέτει τα παιδιά της στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν για το μέλλον τους. Το ίδιο θέλει να κάνει και η κόρη της.

Πηγή: bovary.gr