Ποιο είναι το νέο τηλεπαιχνίδι-έκπληξη που έρχεται στις οθόνες μας τη νέα σεζόν;

Ποιο είναι το νέο τηλεπαιχνίδι-έκπληξη που έρχεται στις οθόνες μας τη νέα σεζόν;

Στο κανάλι του ΑΝΤ1 ετοιμάζουν προσεκτικά το αντίπαλο δέος του Deal, εντάσσοντας στο πρόγραμμα του σταθμού ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι από το εξωτερικό.

Η ανανέωση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου είναι αποφασισμένοι ανάμεσα σε άλλα, να κερδίσουν το κοινό με ένα εντυπωσιακό τηλεπαιχνίδι γεμάτο αγωνία και ανατροπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real Life το τηλεπαιχνίδι είναι το «Still standing» (Ακόμα στέκομαι). Πρόκειται για ένα show με μεγάλα έπαθλα και για γερά νεύρα, καθώς οι παίκτες στέκονται σε κυκλική διάταξη και όποιος απαντήσει λανθασμένα εξαφανίζεται μέσα από μία καταπακτή που ανοίγει κάτω από τα πόδια του.

Πρόκειται για ένα «όπλο» στη φαρέτρα του ΑΝΤ1 για την απογευματινή ζώνη. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως προορίζεται για τη ζώνη των 18:00, που θα βρίσκει απέναντί του το Deal στον Alpha και θα δίνει «πάσα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ανάμεσα σε άλλα το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Γιάννης Λάτσιος ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με τους παρουσιαστές του σταθμού, φροντίζοντας να διατηρήσει ακέραιο τον πυρήνα τους. Παρόλα αυτά θα δούμε σημαντικές ανανεώσεις στους ρόλους των παρουσιαστών, με μόνους σταθερούς στα ίδια τηλεοπτικά προγράμματα τους Φαίη Σκορδά, Γιώργο Παπαδάκη και Ζέτα Μακρυπούλια.

Πηγή: womantoc.gr