Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!

Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!

Σε εφιάλτη εξελίσσεται το φλερτ που φέρεται να είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Kύπρια γυμνάστρια, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». Είναι η γυναίκα που του έστειλε ένα βίντεο, όταν οι «Μαχητές» είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας και η αντίδραση του Βασάλου ήταν αινιγματική. Χαμόγελασε αμήχανα και αρκέστηκε να πει : «Να είσαι καλά Μαρί».

Όσο ο personal trainer βρισκόταν απομονωμένος στον Άγιο Δομίνικο, η Μαρί Ρόουζ διεκδικούσε τον τίτλο της «επίσημης» συντρόφου του Βασάλου, από την πρώην σύντροφό του,  Βασιλική Αγιαννοπούλου.

 «Τώρα είμαι μόνος»
Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι, ξεκαθάρισε ότι είναι μόνος του, «αδειάζοντας» τόσο τη Μαρί Ρόουζ όσο και τη Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Η Μαρί Ρόουζ όμως προχώρησε σε μία ασύλληπτη κίνηση. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πόσταρε τις ιδιωτικές συνομιλίες που φέρεται να είχε με τον Βασάλο, πριν εκείνος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ορκίζομαι να πω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Και η κατηγορούμενη Μαρί Ρόουζ δεν θα κριθεί ένοχη. Μην μπλέκεις με την αλήθεια. Ο κόσμος τη ζήτησε και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να υπερασπιστώ το ονόμά μου και τα λόγια μου. Καλημέρα και καλή τύχη», έγραψε η Μαρί Ρόουζ δημοσιεύοντας τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον πρώην «Μαχητή».

Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν στο socialista.com.cy:
Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!
Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!Ασύλληπτο: Η κοπέλα που διεκδικούσε τον Βασάλο δημοσιοποίησε τις ιδιωτικές συνομιλίες τους!
Θυμίζουμε ότι η Βασιλική Αγιαννοπούλου, επίσης γυμνάστρια, είχε ξεσπάσει και αυτή  μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

«Έξαλλη όχι για ένα χωρισμό λίγο με αφορά αυτό !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνσταντινε Βασαλε που δεν έκανα ποτέ καμία δήλωση για τίποτα που είχε να κάνει με τη ζωή μας και σε προστάτευσα !! Έξαλλη γιατί με έβαλες στην ίδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες δικαιώματα όταν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμασταν μαζί μιλούσες μαζί της έξαλλη που τολμάς να λες δημόσια για μένα πως εγώ έκανα ό,τι έκανα για δημοσιότητα !!!!!

Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνίδι;;; Ποιος θα σε θυμάται κανα 6μηνο 8μηνο μετά ;;;; Κανείς !!!! Ξεκαβάλα και ψάξε να μάθεις ποια είναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!!

Η ομορφιά σου δεν σε κάνει ούτε παιδί με ήθος ούτε καλό παιδί χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβάλα γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ‘ναι άσχημη !!

Η χειρότερη ήττα γλυκέ μου δεν είναι πως έχασες χθες είναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεό της και θρησκεία της εδώ και ενάμιση χρόνο και περισσότερο που θα έκανε τα πάντα για σένα σε έχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!!».

Πηγή: protothema.gr