Το πολύ οικονομικό μαγιό που έχει κατακτήσει τις celebrities έχει την τέλεια εφαρμογή!

Το πολύ οικονομικό μαγιό που έχει κατακτήσει τις celebrities έχει την τέλεια εφαρμογή!

Συμβαίνει υποσυνείδητα. Όταν ακούμε ότι κάποιο πρόσωπο της showbiz κάνει διακοπές με το σκάφος του σε μία μαγική παραλία φανταζόμαστε ακραία πολυτέλεια και ένα μαγιό που είναι τελείως εκτός του δικού μας budget.

Φέτος όμως οι πιο διάσημες κυρίες του πλανήτη έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι όταν κάτι τους αρέσει δεν τις απασχολεί καθόλου το αν θα είναι σούπερ οικονομικό, ίσα – ίσα που το προτιμούν.

Την αρχή έκανε η Πίπα Μίντλετον, λοιπόν, που φόρεσε ένα στράπλες μπικίνι από το γνωστό κατάστημα & Οther Stories. Από εκείνη την ώρα το μαγιό έχει αποθεωθεί, έχοντας γίνει το αγαπημένο των celebrities, ενώ πουλάει σαν τρελό στο e-shop του μαγαζιού. Το συγκεκριμένο μαγιό είναι κόκκινο με λευκά πουά,  στρώνει ιδανικά στο σώμα και τιμά την τάση της εποχής που αγαπάει τα βολάν και τα θέλει παντού. Όσο για την τιμή του αυτή δεν ξεπερνά τις 70 λίρες. Καθόλου άσχημα.

Το πολύ οικονομικό μαγιό που έχει κατακτήσει τις celebrities έχει την τέλεια εφαρμογή!Το πολύ οικονομικό μαγιό που έχει κατακτήσει τις celebrities έχει την τέλεια εφαρμογή!

Πηγή: womantoc.gr