Χρύσα Καλπάκη-Ιωσήφ Μαρινάκης: Έκαναν και τρίτο γάμο!

Χρύσα Καλπάκη-Ιωσήφ Μαρινάκης: Έκαναν και τρίτο γάμο!

Η Χρύσα Καλπάκη είναι η σύζυγος του Ιωσήφ Μαρινάκη. Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια, ενώ ο θρησκευτικός τους γάμο έγινε το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά. «Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια έξοδο στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε ανέβει για παράσταση. Ήταν καρμικό. Από την επόμενη μέρα ήμασταν για πάντα μαζί. Για τέσσερα χρόνια πηγαινοερχόμασταν Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Μετά αποφάσισα να τα κλείσω όλα και να μείνω στην Αθήνα. Ο Ιωσήφ είναι δίπλα μου, βράχος, σε όλο αυτό. Κάνει τα πράγματα να γίνουν πιο γήινα, πραγματοποιήσιμα» τονίζει. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στην Αμερική με πολιτικό γάμο πριν κάνουν το θρησκευτικό. Ήταν ένας γάμος-έκπληξη για τη νύφη.
«Είχαμε πάει ένα ταξίδι στην Αμερική και ο Ιωσήφ κανόνισε το γάμο χωρίς να ξέρω τίποτα. Τα είχε ετοιμάσει όλα με τους κουμπάρους μας. Ο γάμος αυτός ισχύει στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα. Δεν το ήξερε κανένας. Για να καταλάβεις, η μαμά μου έμαθε ότι παντρεύτηκα από το Πρω1νό με τη Φαίη Σκορδά, όταν μετέδωσαν την είδηση! Αλλά και η απόφαση να κάνουμε θρησκευτικό γάμο ήρθε με παράδοξο τρόπο. Ήμουν στη φίλη –και τώρα κουμπάρα μου– Μαρία Κονίδη, που έχει οίκο νυφικών, και την ώρα που πίναμε όλοι μαζί καφέ, μας ανακοίνωσε εκείνη την ημερομηνία που θα παντρευτούμε. Έτσι έγινε και παντρευτήκαμε στις 31 Ιουλίου στο εκκλησάκι των Αποστόλων, στα Χανιά. Δεν ασχολήθηκα πολύ με τις προετοιμασίες, έγιναν όλα με αγάπη και με τους δικούς μας ανθρώπους στο πλευρό μας. Ήμουν πολύ χαλαρή νύφη και βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι τα περισσότερα τα επιμελήθηκε ο ίδιος ο Ιωσήφ. Ήταν μια τελετή αγάπης».

Ο γάμος τους, πάντως… τρίτωσε λίγο μετά, όπως διηγείται γελώντας η Χρύσα. «Στο γαμήλιο ταξίδι πήγαμε στο Μπαλί και κάναμε κι εκεί έναν κανονικό μπαλινέζικο γάμο. Έβαλα ξανά νυφικό, με έβαψαν, έγιναν όλα με την τελετουργία που έχουν εκεί. Τώρα που το σκέφτομαι, έχω παντρευτεί τον ίδιο άντρα τρεις φορές!». Τα ταξίδια, άλλωστε, είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια του ζευγαριού. «Έχουμε ταξιδέψει πολύ και κυρίως έχουμε κάνει κάποια ταξίδια εμπειρίας, όχι τα κλασικά. Φέτος το καλοκαίρι θα πάμε στο Βιετνάμ. Μου αρέσει να γνωρίζω πολιτισμούς και να μπαίνω στο πνεύμα και στον τρόπο ζωής τους».

Πηγή: peoplegreece.com