4 τάσεις ομορφιάς που «μισούν» οι άντρες αλλά λατρεύουν οι γυναίκες!

4 τάσεις ομορφιάς που «μισούν» οι άντρες αλλά λατρεύουν οι γυναίκες!

Για ποιον στολιζόμαστε; Είναι κάτι αυστηρά προσωπικό ή κάτι πιο βαθύ… Μας αρέσει να προκαλούμε τους άντρες ή να μας ζηλεύουν οι γυναίκες; Αναρωτιέσαι; Μπα. Kατά βάθος ξέρουμε όλες την απάντηση. Τα θέλουμε όλα. Τις γυναίκες να μας κοιτάζουν με εκείνο το πλαϊνό βλέμμα (έλα τώρα) και τους άντρες στα πόδια μας. Απλά τα πράγματα. Ας απομονώσουμε λοιπόν κάποιες τάσεις που δείχνουν τα αγόρια να περιφρονούν, τουλάχιστον για τις ώρες που μας συντροφεύουν, π.χ. τις βραδινές που τα φώτα, η μουσική, η καλή διάθεση και η παρέα είναι πιο σημαντικά από το χρώμα του κραγιόν.

Σκούρα κραγιόν
Όταν λέμε σκούρα εννοούμε πεθαμενατί, βλέπε μαύρο, βαθύ δαμασκηνί και λοιπούς κοντικούς συγγενείς. Αν επιμένεις, και καλά κάνεις, περιορίσου σε πρωινές εμφανίσεις και άσε τα βράδια να γεμίσουν χρώμα και γκλίτερ.

Κούρεμα με την ψιλή. Σπάνιο να το δεις ολόκληρο αλλά συμβαίνει.
Κοντοκουρεμένη ξωτικό αερικό νεραϊδί, όπως και να το πεις δεν είναι από αυτά που λατρεύουν. Αν και φέτος είναι πολύ της μόδας, καλό θα είναι να το σκεφτείς τρίδιπλα.

Φράτζα
Κι όμως είναι κάτι που δεν φαίνεται να εκτιμάται από την ανδρική ομάδα. Ίσως κάποιες ατίθασες τουφίτσες μπορεί να είναι μια καλή ιδέα η οποία, όπως θα έχεις διαπιστώσει, θα καταλήξει σε ενοχλητική παρένθεση μετά από μερικές βδομάδες. Το σίγουρο είναι ότι το λυγδιασμένο δεν βοηθάει. Αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις σε βάθος χρόνου καλό είναι να το αποφύγεις. Αλλιώς σε βλέπω σκουφομένη όλο το χειμώνα.

Γκλος, πάντως, δεν το λες. Πλαστικά χείλη ίσως.
Άλλο λάμψη, άλλο έβαλα λίγο παραπάνω για να κρατήσει και να τονίσει τα φουσκωτά χείλη (τόσα λεφτά πλήρωσα!). Δεν θα κρατήσει και θα κάνει και «απεχθή» εντύπωση. Το να θες εσύ να το φοράς δεν σημαίνει ότι θέλει ο άλλος να το φάει. Τόσο απλά.

«Βάλε το χέρι σου επί ένα λεπτό μέσα σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό – θα σου φανεί μια ώρα. Κάθισε δίπλα σε μια γοητευτική γυναίκα επί μία ώρα – θα σου φανεί ένα λεπτό. Αυτό θα πει σχετικότητα!

(Αστειευόμενος, δίνοντας την πιο καυστική απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη θεωρία της σχετικότητας.)»

Άλμπερτ Αϊνστάιν

Πηγή: athensvoice.gr