Τa-Ta Towel: Το πιο αμφιλεγόμενο σουτιέν όλων των εποχών ήρθε και θα μείνει για καιρό!

Τa-Ta Towel: Το πιο αμφιλεγόμενο σουτιέν όλων των εποχών ήρθε και θα μείνει για καιρό!

Koλάν που δείχνουν τα πόδια ψηλά, φωτεινές θήκες τηλεφώνου για καλύτερες selfies, σουτιέν με κόλλα για «να τα κρατάτε ψηλά κορίτσια!»

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που οι τεχνολογικά πρωτοπόρες εταιρείες έχουν λανσάρει σε γυναίκες μέσω των Social Media τους τελευταίους μήνες, επιδιώκοντας το γνωστό και ως viral μάρκετινγκ.

Και κάπως έτσι ήταν μαθηματικά ακριβές ότι θα φτάναμε στην πετσέτα Ta-Ta, η οποία με την πρώτη ματιά είναι λίγο πιο γελοία από το όνομά της. Την περιγράφουν ως «μια παράξενη αιώρα» και «το αξεσουάρ του στήθους που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε». Πρόκειται για μια απορροφητική πετσέτα για γυναίκες, που καλύπτει μόνο το στήθος.

Μοιάζει με το σουτιέν ενός μαγιό που «αγκαλιάζει» το λαιμό – αλλά είναι φτιαγμένη από πετσέτα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια φρενίτιδα για το Ta-Ta towel στα κοινωνικά δίκτυα.  Από τη μία πλευρά, οι haters: «Είναι άσκοπο – άσχημο – χάλια»

Και από την άλλη, η ομάδα του Ta-Ta: «Είναι διασκεδαστικό – δεν τραυματίζει ή πονάει κανένα σημείο του σώματος – και σύμφωνα με τις μητέρες που θηλάζουν, είναι σωτήριο».

Τa-Ta Towel: Το πιο αμφιλεγόμενο σουτιέν όλων των εποχών ήρθε και θα μείνει για καιρό!
Παραδοσιακά η δυτική κοινωνία θέλει το στήθος να είναι άμεσα συνδεδεμένο με την σεξουαλικότητα μιας γυναίκας, αφού αυτή η σεξουαλικότητα εμπορεύεται και μεταφράζεται σε σέξι εσώρουχα, κορμάκια, πορνό. Από τη στρατηγική αυτή έχουν κάποιοι έχουν βγάλει δισεκατομμύρια ευρώ.

Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν, είναι ότι το Ta-Ta Towel δεν είναι το πιο σεξουαλικά δελεαστικό σουτιέν που υπάρχει. Πιθανότατα, τα κοινωνικά μέσα σύντομα θα πλημμυρίσουν με εικόνες γυναικών που θα φορούν το εν λόγω σουτιέν και δεν θα είναι καθόλου ερωτικές, αναφέρει το BBC.

Ο κόσμος έχει ανακαλύψει έναν «αστείο στηθόδεσμο», και πολλές από τις γυναίκες το χάρηκαν ιδιαίτερα. Και αν σε λίγα χρόνια δούμε τα σουτιέν να αλλάζουν ριζικά, μάλλον δεν θα πρέπει αυτό να μας προκαλέσει έκπληξη.

Τa-Ta Towel: Το πιο αμφιλεγόμενο σουτιέν όλων των εποχών ήρθε και θα μείνει για καιρό!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια γυναίκα που αναλαμβάνει να λύσει ένα σοβαρό γυναικείο ζήτημα.  Η δημιουργός των Ta-Ta Towels, Erin Robertson ζούσε στο Λος Άντζελες έχοντας χαλασμένο κλιματιστικό και άρχισε να ιδρώνει κάτω από το στήθος, αμέσως μόλις βγήκε από το ντους.

«Δοκίμασα τα πάντα: Έβαλα βρεγμένα πανιά κάτω από το στήθος μου, έβαλα πούδρα, πήρα ακόμη και ένα μπλουζάκι και το έβαλα κάτω από το στήθος μου, αλλά δεν λειτούργησε τίποτα» γράφει στο σάιτ η Robertson.

Δεν είναι ωραίο πράγμα να ιδρώνεις σε αυτό το σημείο. Αλλά συμβαίνει – ειδικά το καλοκαίρι, και ειδικά σε γυναίκες με μεγάλο στήθος. Οσον αφορά τις μητέρες, εκτός ότι το βρίσκουν «σωτήριο και απίθανα βολικό σουτιέν που πετυχαίνει το στόχο του», υπάρχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα: Έχουν προκύψει περίπλοκες συζητήσεις σχετικά με τον θηλασμό, οι οποίες δεν γίνονται εύκολα online.

To προϊόν κοστίζει 45$, δηλ. περίπου 38 ευρώ

Πηγή: bovary.gr