Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν πως θα ήθελε πολύ ένα παιδί και η εγκυμοσύνη ήρθε μερικούς μήνες μετά το γάμο τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημοσθένη Πέππα, ετοιμάζει σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life να γίνει μανούλα σε λίγους μήνες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Βασίλη Μπουζιώτη, η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Όσοι τους ζουν από κοντά, μάλιστα, λένε πως οι δυο τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι και πως δεν βλέπουν την ώρα να σφίξουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. Η ηθοποιός έμαθε πως είναι έγκυος στις αρχές του καλοκαιριού, όμως φρόντισε να μην αποκαλύψει το γλυκό μυστικό της, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι μέλλουσες µαµάδες τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους. Η ίδια συνεχίζει να είναι πολύ προσεκτική καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής της.

Ωστόσο, η Μαρίνα Ασλάνογλου, όσο τις το επιτρέπουν οι συνθήκες (και οι δυνάμεις της) σκοπεύει να επιστρέψει στο θέατρο «∆ηµήτρης Χορν» για την επανάληψη του θεατρικού έργου «Αύγουστος», που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Από τις αρχές Οκτωβρίου θα βρεθεί στη σκηνή µε την κοιλιά της να φουσκώνει μέρα µε τη μέρα και µε όλον τον θίασο να είναι στο πλευρό της.

Πηγή: tlife.gr