Brad Pitt: Ζήτησε συγγνώμη στην Jennifer Aniston 12 χρόνια μετά το χωρισμό τους! Δείτε γιατί

Brad Pitt: Ζήτησε συγγνώμη στην Jennifer Aniston 12 χρόνια μετά το χωρισμό τους! Δείτε γιατί

Οι ιστορίες του Hollywood μπορεί να φαντάζουν εξωπραγματικές στα αυτιά μας, στην πραγματικότητα όμως οι ηθοποιοί και οι διασημότητες δεν διαφέρουν καθόλου από όλους τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το 2005 ο Brad Pitt γνώρισε τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Angelina Jolie μετά τη συνύπαρξή τους και τα κοινά γυρίσματα στο Mr. & Mrs. Smith. Το διαζύγιο με την τότε σύζυγό του Jennifer Aniston ήρθε σχετικά άμεσα, με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να πληγώνεται βαθύτατα.

Σήμερα ωστόσο σύμφωνα με το InTouch Weekly ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά το τέλος του γάμου του και με την Jolie αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από την άλλοτε σύζυγό του. Ο Brad Pitt φαίνεται πως έκανε βαθύ απολογισμό της ζωής του και έκρινε ότι θα ήταν σωστό να επικοινωνήσει με την Aniston για να της απολογηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι αποφασισμένος να απολογηθεί για όλα όσα την υπέβαλε κι ακριβώς έκανε. Ήταν η πιο φιλική κουβέντα που έκαναν ποτέ οι δυο τους. Η Jennifer συγκινήθηκε πάρα πολύ. Όλα τα πληγωμένα αισθήματα και η πικρία που καταπίεζε για χρόνια ήρθαν στην επιφάνεια και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Brad της ζήτησε συγγνώμη που ήταν απών σύζυγος, που ήταν μαστουρωμένος και που βαριόταν τον περισσότερο καιρό. Επίσης της απολογήθηκε που την εγκατέλειψε για την Angelina».

Ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν τελικά…

Πηγή: peoplegreece.com